Neurologische aandoeningen

Parkinson, MS, dementie of beroerte (CVA)

Op het eerste gezicht is het nogal een verschil of u de ziekte van Parkinson hebt, MS of dementie. Of wilt herstellen van een hersenbloeding of herseninfarct (CVA). Wat deze neurologische aandoeningen gemeen hebben, is dat u problemen ervaart met bewegen.

De behandeling

Aan het begin van de behandeling kijkt Stefanie samen met u naar de beperkingen die u ervaart in het dagelijks leven. Zij is beken dmet de materi een de complexiteit van de aandoening. Samen zoekt u naar mogelijkheden om uw zelfstandigheid te herwinnen. U leert optimaal om te gaan met uw beperkingen. Hierbij staat het oefenen centraal.

Parkinsonnet

Stefanie is aangesloten bij Parkinsonnet. Dat is een landelijk netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson. Daardoor is zij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Bewerkt_7840_uitsnede.jpg

Specialisatie neurologie

Haar specialisatie geriatriefysiotherapie heeft haar ook op het gebied van andere neurologische aandoeningen brede kennis gegeven. Ze vindt altijd de behandeling die het beste bij uw specifieke situatie past.

 

Maak een afspraak


Terug naar de beginpagina